Fotografie

Fotograferen kan iedereen, en dat zie je ook tijdens een feest, evenement of bedrijfsfeest. Mobiele telefoons die hoog boven het hoofd worden gehouden. Maar laat uw gasten genieten van de feestelijkheden en laat Willy uw foto’s maken. Uw gasten zullen veel meer genieten en u weet dat door het enthousiasme en gedrevenheid van Willy het feest later opnieuw zult beleven. Of het nu gaat om foto’s van uw feest, een fotoshoot van uw gasten bij binnenkomst, eigenlijk zijn de mogelijkheden legio. In een persoonlijk gesprek kunt u uw wensen kenbaar maken en kan Willy hiermee aan de slag. De foto’s worden geleverd op een USB 3.0 stick en worden uw eigendom.

 

Home

Fotografie – Huwelijksreportage.

Foto’s van je mooiste dag in je leven worden later een dierbare herinnering. Het kan zijn dat jullie samen blijven voor jullie hele leven, maar het kan ook zomaar zijn dat jullie mooiste dag een herinnering wordt waar je gelukkig nog de foto’s hebt van mensen die je nu nog helpen en regelmatig ziet. Het klinkt een beetje bizar bij een huwelijksreportage, maar de werkelijkheid is nu eenmaal zo. Ikzelf heb mijn huwelijksalbum die door een fotograaf destijds is gemaakt de foto’s van mijn ouders en wat familieleden eruit gehaald en ook later weggegooid toen mijn vrouw aangaf om te gaan scheiden. Nadeel was ook nog dat je geen negatieven kreeg en maar moest afwachten welke foto’s de fotograaf had laten afdrukken. Nu kan dat gelukkig heel anders, want laat je Willy jullie mooiste dag fotograferen weet je zeker dat een prima prijs betaald en dat je de foto’s op een USB stick ontvangt. Tevens zijn de foto’s op de USB stick vrij van rechten, dus je mag er mee doen wat je wilt. Wel kan Willy je vragen om een paar foto’s te mogen gebruiken op zijn website.
Wil je meer informatie? Bel gerust 06 439 700 09 (Mocht Willy niet op kunnen nemen spreek dan zijn voice-mail in, Willy neemt dan snel contact met jullie op.